Professionell Coaching

Professionell Coaching

Här kan du välja om du vill ha professionell coaching över tid eller om du vill ha ett coachingtillfälle. Här kan du välja det program du önskar. Vi skräddarsyr ditt program utifrån dina behov. 

Betalning

Du betalar via Stripe med kort. 

Möten sker via Zoom

Inför våra träffar kommer du få uppgifter och länk till Zoom. 

Typ av coach

I formuläret anger du också vilken typ av coach du önskar, baserat på vad du vill bli coachad i. Är du osäker kan du skriva Annat - vet ej. I fältet där du skriver vad du vill bli coachad på så kan du skriva mer information, så att vi kan stötta dig i vilken av våra coacher som kan passa bäst för just dig! 

Coaching överenskommelse och sekretess

Coaching är ett verktyg som är till för dig som klient för att du ska nå dina mål och göra de förändringar som gynnar dig och ditt liv med mera. Därför är sekretess en självklarhet och under första samtalet med oss (läs prova-på-coaching), så går vi igenom dina behov och ser vad du faktiskt behöver. Har du inte bokat detta, kan du göra detta nedan. Detta är en kvalitetssäkring för att du ska känna dig trygg med oss och att vi vet att du förstår vår och din coach's roll. Under denna session går vi också igenom coaching överenskommelsen lite kort och du får signera denna digitalt efter att vi är överens. 

Kontakt:

Har du frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Mail: team@mincoach.com

Telefon: 010-641 03 73

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Klient
Order summary
entreprenör kvinna1

Professionell Coaching

Uppnå ditt fulla potential med MIN COACH!

Är du redo att ta din karriär till nästa nivå, bli en mer effektiv ledare eller förbättra ditt personliga ledarskap? Du behöver inte leta längre – MIN COACH finns här för att stärka din resa.

Med en professionell coach vid din sida får du det stöd och den vägledning som behövs för att uppnå dina mål. Oavsett om det handlar om att stärka ditt personliga ledarskap, skapa en bättre balans mellan arbete och fritid eller bemästra stresshantering, har MIN COACH expertisen att guida dig.

Vårt dedikerade team är engagerat i att hjälpa dig växa som ledare och som individ. Vi kommer att ge dig verktygen för att öka din emotionella intelligens, stärka ditt mod och ditt självförtroende.

Vänta inte längre med att bli den bästa versionen av dig själv. Välj MIN COACH och påbörja en transformerande resa mot framgång och det liv du vill ha. Det är dags att släppa lös ditt fulla potential. Kom igång idag!

SEK 2500
Totalt att betala SEK 2500
inkl. 25% moms SEK 500,00

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.

Villkor vid köp

Vi är måna om att ha en hög nöjdhet hos våra kunder. Vi tycker därför att det är viktigt att du känner dig trygg i ditt samarbete med oss. Här kan du läsa mer om våra köp- och användarvillkor:

VÅRA KÖP- OCH ANVÄNDARVILLKOR

Har du frågor, vänligen hör av dig till oss på nedanstående uppgifter.