KARRIÄRCOACHING

KARRIÄRCOACHING - FÖR DIG SOM VILL VÄXA SOM MÄNNISKA OCH LEVLA UPP DIN KARRIÄR!

Våra program levereras antingen fysiskt på plats eller digitalt. Dina behov styr hur vi lägger upp programmet. Programmet utgår från det som är viktigast för DIG och DIN KARRIÄR just nu. 

Så här går det till: 

1. Du bokar ett första strategimöte med din coach.

Detta samtal är alltid ett längre samtal. Under detta samtal går vi igenom behov och vilka verktyg du behöver för att nå de mål du önskar. Här gör vi upp en handlingsplan inför kommande coachingsträffar. Du kan också välja att bara ha ett strategimöte med din coach - du behöver inte köpa ett helt program om du inte vill.

2. För dig som väljer ett program 

Utifrån dina behov och dina målsättningar som vi identifierat under strategisamtalet kommer du att träffa din coach intensivt till en början för att sätta igång processen och få igång arbetet. Sedan träffar du din coach med längre mellanrum allteftersom.

3. Kontinuerlig coaching och personlig utveckling

Under programmets gång har vi avstämningar, mäter resultat och fortsätter arbeta mot dina mål - eller med de områden du önskar.

4. Avslut

Vid avslutningsmöte gör vi en utvärdering och summering samt lägger plan för fortsatt utveckling.

Du kan alltid förlänga programmet och våra program är helt skräddarsydda utifrån dina behov. Skräddarsytt upplägg och omfattning diskuteras vid första strategisamtalet.

Checka ut

Dubbelkontrollera gärna din e-postadress.
Vi skickar ditt kvitto eller faktura och annan viktig information till den här e-postadressen.

Fakturaadress

Deltagare
Order summary
photo-1517677129300-07b130802f46

KARRIÄRCOACHING

Karriärcoaching

I livet behöver vi ibland ett bollplank, en coach, som stöttar i processen att växa som människa och där vi kan behöva titta på våra karriärval. Livet förändras och man ställs inför nya utmaningar och det är ofta i förändringar vi börjar fundera kring vad vi egentligen vill med vår karriär. Det behöver inte handla om stora saker - men kan naturligtvis vara det - och ofta kan det yttra sig i en lite “nötande” obehagskänsla, en känsla av att inte vara på rätt ställe eller att man inte får ut maximalt av dig själv.

Att välja karriär istället för att låta karriären välja dig är ett bra första val, där vi tillsammans hittar kärnan i din livsvision - och vad du faktiskt vill. Utifrån det lägger vi en plan tillsammans och där vi hittar vägar framåt.

Här är några av de fördelar med att ta hjälp av en karriärcoach:

  • Insikter och förståelse kring sitt egna beteende, sina styrkor - och hur du kan utveckla/använda dessa på ett bättre sätt.

  • Hitta din karriärväg och göra dina karriärval.

  • Visualisera din egna livsvision - och välja karriär utifrån denna.

  • Expandera sig själv och bli en bättre och lugnare version av sig själv.

  • Med bättre karriärval får du ofta också mindre stress och större livsbalans.

SEK 1200
Totalt att betala SEK 1200

Betalningsinformation

Alla transaktioner är säkrade med 256-bitars kryptering.