VI ÄR ER COACH- OCH UTBILDNINGSPARTNER

This is where you can write a bit more. Think of this as your "elevator pitch" or "sales letter". As always, make it clear and tie it back to your customer's success.

VÅRA COACHER ÄR EXPERTER INOM:

 • Professionell Coaching
 • Tech.
 • Human Development
 • Kommunikation
 • Digital marknadsföring
 • Förändringsledning
 • Organisationsutveckling.
 • Innovationsledning.
 • Affärsutveckling
 • Personlig utveckling
Tjänster

VI MATCHAR ERA BEHOV MED RÄTT COACH & RÄTT LÖSNING

För oss är ett samarbete med våra kunder långsiktigt och för oss är det viktigt att ni får det som är rätt för just er organisation, era ledare och medarbetare.

Därför vill vi alltid börja med att boka ett kostnadsfritt samtal, där vi tittar på era behov och vad ni faktiskt behöver. Detta för att också säkerställa att vi ger er rätt lösning.

Under mötet kommer vi bl.a. prata om.

 1. Vilken vision och mission har ni?

 2. Hur ser era kort- och långsiktiga målsättningar ut?
 3. Hur ser er nuvarande situation ut?

 4. Vilka utmaningar har ni just nu?

 5. Vad behöver ni?
 6. Vilken/vilka typer av utvecklingsprogram/coaching har ni behov av?
 7. Hur känns det? Har vi en grund för ett bra samarbete?

Efter en kort presentation av varandra riktar vi fokus på er och de utmaningar ni står inför.


BOKA KOSTNADSFRITT MÖTE HÄR!

VÅRA COACHER

Hos oss kan ni få stöd och coaching kring många olika frågor och vår erfarenhet är att det är bra om coachen har mycket erfarenhet och kunskap inom områdena de coachar på, då det ger er mest.

SÄLJCOACH

Med en säljcoach kan vi gå in och stötta säljorganisationen och coacha era säljare. Vi kan även hålla föreläsningar, workshops eller hålla i utbildningar kring försäljning. Dessa ges alltid i kombination med säljcoaching, då vi vet att vi behöver träna för att bli bra på sälj.

Våra säljcoacher kan ni anlita vid behov eller ha långsiktiga avtal med oss kring. Vi vill hjälpa er nå era mål!

LÄS MER

LEDARSKAPSCOACH

En ledare bör alltid ha en coach - det är vår sanna övertygelse! Att som ledare ha en coach som man alltid kan vända sig till, få energi och sparring av eller lyfta svåra saker med kan vara ett stöd för - inte bara ledaren - utan hela organisationen. Det ger tryggare ledare som ger effektivare och mer högpresterande team. 

LÄS MER

AFFÄRS- & FÖRETAGSCOACH    

När vi går in som företagscoach är detta oftast för företagsledaren eller ägaren av ett företag. Här går vi in och coachar kring hela företag och det kan handla om alltifrån att se över sin affärsmodell till att ändra kundgrupp, att gå från att driva till att accelerera och skapa tillväxt. 

Att driva företag kan ibland vara svårt och ensamt och då kan en coach hjälpa till att ge perspektiv och energi framåt. 

LÄS MER

STARTUP COACH

När du ska starta företag och driva upp en verksamhet från noll krävs både driv och uthållighet. Vår erfarenhet är att alla som driver företag och definitivt de som driver startups bör ha en coach - som sparrar, utmanar och stöttar i processen. 

Vi har lång erfarenhet av detta och därför erbjuder vi. alla startups att gå vårt accelerationsprogram. Detta erbjuds alla som köper våra coachprogram på minst 12 månader. Det är ett program som innehåller massor av utbildningar, tips och verktyg.

INNOVATIONSCOACH

Våra innovationscoacher stöttar i innovationsprocesser, kan hålla inspirationsföreläsningar, workshops eller seminarier. Vi erbjuder även utbildningar inom olika ämnen och kan även gå in som innovationscoacher där ni får nya perspektiv och nya infallsvinkar och kan accelerera innovationskraften. 

TEAM  & INDIVIDCOACH

Ibland kan ett team behöva en coach utifrån. Det kan vara vid konflikter - för att lösa en konflikt - eller för att ge stöd till teamet och ledaren. Här kan vi hålla utbildningsinsatser ihop med coaching och även andra delar. 

En teamcoach bör kombineras även med individuell coaching för att säkra beteendeförändring och således också förändringsacceleration. Har ni en kommande förändring eller projekt som ni behöver stöd i kan det vara en god idé att ta in en team och individcoach.

Kontakta oss!

TACK för ditt meddelande!
Vi hör av oss så snart vi kan, senast inom 24 timmar. Bästa hälsningar, Teamet på MIN COACH Scandinavia

Instagram