OM OSS


 

VI ÄR ER PARTNER FÖR FÖRÄNDRING, MOTIVATION & ACCELLERATIONSKRAFT!

This is where you can write a bit more. Think of this as your "elevator pitch" or "sales letter". As always, make it clear and tie it back to your customer's success.

Tjänster

VI MATCHAR ERA BEHOV MED RÄTT KONSULT OCH COACH & RÄTT LÖSNING

För oss är ett samarbete med våra kunder långsiktigt och att ni får det som är rätt för just er organisation, era ledare och medarbetare.

Därför vill vi alltid börja med att boka ett kostnadsfritt samtal, där vi tittar på era behov och vad ni faktiskt behöver. Detta för att också säkerställa att vi ger er rätt lösning. 

Efter en kort presentation av varandra riktar vi fokus på er och de utmaningar ni står inför och om vi kan se en gemensam grund för samarbete. 

BOKA KOSTNADSFRITT MÖTE HÄR!

MIN COACH är ett coaching företag som främst arbetar med coaching och utveckling av ledare, medarbetare,  företag och organisationer. MIN COACH Scandinavia startades under hösten 2021 som en del av ANSPIRA GROUP AB.

Vi arbetar med våra egna metoder och har utvecklat två egna koncept som bygger på balans, personligt ledarskap och strategiskt vision och målarbete. 

Hos oss kan du gå olika utvecklingsprogram  som bygger på personligt ledarskap i flera dimensioner. Sedan har vi utvecklat ett program för organisationer och företag som som är en metod för organisation,  ledare och medarbetare. 

Förutom det har vi utbildningar, föreläsningar och workshops kring effektivitet, personlig utveckling, feedback och det coachande ledarskapet. 

För oss är det viktigt att ha en grund i forskning. Coaching vet vi fungerar! Forskning visar att coaching är en mycket kraftfull insats och det finns en hel del litteratur i ämnet. Klicka på nedanstående länk för att läsa mer om coachingens effekter.

VÅRA TJÄNSTER

Ledarskapsutveckling

Affärs- och företagsutveckling 

 

Personlig utveckling 

 

Medledarskap och teamutveckling 

Organisationsutveckling

MyLeadership Center partner

VÅRT BIDRAG OCH VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

För oss är det extremt viktigt att arbeta för att arbeta för att främja samhället, miljön och en hållbar utveckling. Vi bidrar genom att arbeta med följande:

MC_Emblem_RGB
SPONSRAR, COACHAR OCH HJÄLPER UNGA ATLETER OCH ELITIDROTTARE:
Vi sponsrar för att främja unga elitidrottare och hjälper dem att utvecklas - både genom personlig coaching men också på andra sätt, t.ex. genom ren sponsring eller marknadsföringshjälp.
05-jamstalldhet
FRÄMJAR JÄMSTÄLLDHET OCH FLICKORS RÄTT TILL UTBILDNING:
Vi arbetar för att alla människor ska få samma möjligheter. Jämlikhet att få gå i skolan och ekonomisk jämlikhet är viktig. Vi främjar uppbyggnad av skolor och stödjer organisationen PLAN i deras arbete för att stötta flickor runt om i världen.

Instagram