I vår professionella coaching får du verktyg, stöd och coaching för att kunna levla ditt liv, din karriär, ditt ledarskap och/eller ditt företag.

photo-1504432842672-1a79f78e4084

VI MATCHAR DINA MED BEHOV MED RÄTT COACH

För att vi ska kunna matcha dig med rätt coach och med dina behov kommer du att få besvara några punkter i ett mail som du får efter ditt köp hos oss. Är det första gången du är hos oss? Då kan du boka en prov-på-coaching för att testa och se att vi är rätt för dig.

På det här sättet säkerställer vi att du får rätt coach och rätt stöd i din förändringsresa - oavsett vad det handlar om. Det som är viktigt att tänka på är att en coach är DITT verktyg för att hitta fram till DINA egna svar. Alla våra coacher har erfarenheter och kunskaper inom dem områden de även coachar i, vilket gör att de kan stötta med coaching på ett bra sätt. 

Prova-på-coaching - ett kostnadsfritt erbjudande!

Är det första gången du provar coaching? Då ska du boka en kostnadsfri provcoaching! Provcoaching innebär att du får testa coaching Där kan du och diin coach tillsammans också se exakt vilka behov du har och om coaching kan vara något för dig! 

BESTÄLL PROVCOACHING HÄR

COACHING ÄR ETT KRAFTFULLT VERKTYG I FÖRÄNDRING

Hitta rätt riktning i livet

Vi hjälper dig att hitta rätt riktning i ditt liv, som är baserat på dina värderingar och inre övertygelser. 

Fokuserar på handling 

Vi använder oss av olika verktyg för att konkretisera visionen ner till konkret handlingsplan.

Stärker den inre motivationen

Det som motiverar mest är den som kommer inifrån. Och det är den vi fokuserar vi på!

Självstärkande

Vi arbetar med att stärka dig - oavsett vart du startar. Genom att arbeta med självinsikt, självförtroende och självkänslan stärker vi dig inifrån.

Reflektion  

Vi arbetar mycket med reflektion och självmedvetenhet och bygger på att du själv funderar kring din egna situation - och hitta strategier för att göra något åt din egna situation.

Framgång 

Vårt mål med vår coaching är att du ska nå dit du önskar - oavsett om målet är att komma upp ur sängen eller skapa ett liv i fullständig frihet med ekonomisk och personlig frihet.

Våra coacher och vad du kan få hjälp med

Hos oss kan du få stöd och coaching kring många olika frågor och vår erfarenhet är att det är bra om coachen har mycket erfarenhet och kunskap inom områdena de coachar på, då det ger dig som klient mest. 

LIVET

MIN COACH kan hjälpa dig att få perspektiv på din livssituation, hantera svårigheter, överbrygga hinder, stärka din självkänsla eller  eller nå de livsmål som du har. Det kan handla om allt ifrån relationer till hälsa och även arbete och ekonomi. 

KARRIÄREN

Står du kanske inför en förändring i karriären eller på arbetet? Då kan en coach hjälpa dig att hitta nya karriärvägar, stärka ditt självförtroende i jobbsammanhang eller sätta ut en handlingsplan mot din önskade karriär. En coach kan ge dig stöd i att hitta ditt nästa arbete eller få andra perspektiv på din nuvarande yrkesroll. 

RELATIONER   

Vill du stärka dina relationer eller är ni kanske flera och vill stärka relationen till varandra? Det kan handla om allt från att ni vill bygga tillit till varandra i en parrelation till att du vill ha stöd att reda ut konflikter i en tonårsfamilj. 

EKONOMI

Har du beteenden som skadar din ekonomi, eller att du inte riktigt lyckats med de ekonomiska mål du har? MIN COACH kan hjälpa dig sätta upp mål, stärka dina insikter och ta fram en handlingsplan. 

SPORT, ELIT & HÄLSA

VI hjälper atleter, motionärer och elitidrottare. Vi vet att det ibland kan kännas ensamt och att man ibland kan behöva en coach utifrån, som ger perspektiv. Hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss för att få stöd i din process. Här får du också tillgång till mentala tränare. 

MINDFULNESS & STRESSRELEASE

MIN COACH hjälper dig att hitta strategier för att minimera effekter och situationer av stress och stressande situationer. Vi hjälper dig hitta dina vägar framåt mot en stressfri vardag och en vardag i balans full av livslust och glädje.

Kontakta oss!

TACK för ditt meddelande!
Vi hör av oss så snart vi kan, senast inom 24 timmar. Bästa hälsningar, Teamet på MIN COACH Scandinavia

Instagram