I vår professionella coaching får du verktyg, stöd och coaching för att kunna levla ditt liv, din karriär, ditt ledarskap och/eller ditt företag.

photo-1504432842672-1a79f78e4084

VI MATCHAR DINA MED BEHOV MED RÄTT COACH

För att vi ska kunna matcha dig med rätt coach och med dina behov kommer du att få besvara några punkter i ett mail som du får efter ditt köp hos oss. Är det första gången du är hos oss? Då kan du boka en prov-på-coaching för att testa och se att vi är rätt för dig.

På det här sättet säkerställer vi att du får rätt coach och rätt stöd i din förändringsresa - oavsett vad det handlar om. Det som är viktigt att tänka på är att en coach är DITT verktyg för att hitta fram till DINA egna svar. Alla våra coacher har erfarenheter och kunskaper inom dem områden de även coachar i, vilket gör att de kan stötta med coaching på ett bra sätt. 

Prova-på-coaching - ett kostnadsfritt erbjudande!

Är det första gången du provar coaching? Då ska du boka en kostnadsfri provcoaching! Provcoaching innebär att du får testa coaching Där kan du och diin coach tillsammans också se exakt vilka behov du har och om coaching kan vara något för dig! 

BESTÄLL PROVCOACHING HÄR

COACHING ÄR ETT KRAFTFULLT VERKTYG I FÖRÄNDRING

Hitta rätt riktning i livet

Vi hjälper dig att hitta rätt riktning i ditt liv, som är baserat på dina värderingar och inre övertygelser. 

Fokuserar på handling 

Vi använder oss av olika verktyg för att konkretisera visionen ner till konkret handlingsplan.

Stärker den inre motivationen

Det som motiverar mest är den som kommer inifrån. Och det är den vi fokuserar vi på!

Självstärkande

Vi arbetar med att stärka dig - oavsett vart du startar. Genom att arbeta med självinsikt, självförtroende och självkänslan stärker vi dig inifrån.

Reflektion  

Vi arbetar mycket med reflektion och självmedvetenhet och bygger på att du själv funderar kring din egna situation - och hitta strategier för att göra något åt din egna situation.

Framgång 

Vårt mål med vår coaching är att du ska nå dit du önskar - oavsett om målet är att komma upp ur sängen eller skapa ett liv i fullständig frihet med ekonomisk och personlig frihet.

Våra coacher och vad du kan få hjälp med

Hos oss kan du få stöd och coaching kring många olika frågor och vår erfarenhet är att det är bra om coachen har mycket erfarenhet och kunskap inom områdena de coachar på, då det ger dig som klient mest. 

LIVSCOACH

En livscoach hjälper dig att få perspektiv på din livssituation, hantera svårigheter, överbrygga hinder eller nå livsmål som du har. Här handlar det om alltifrån relationer till hälsa och även arbete och ekonomi. Om du är osäker på vad som passar just dig, kan du med fördel använda dig av en livscoach. Oavsett hos vem du hamnar hos oss ska du känna dig trygg att kunna ändra och byta till en annan typ av coach.

BOKA LIVSCOACH

KARRIÄRCOACH

Det här passar dig, som står inför en förändring i karriären eller på arbetet. Detta kan vara uppsägning, omställning eller att du helt enkelt vill ändra riktning eller komma vidare. En karriärcoach kan du vända dig till också för att mer konkret sätta ut en handlingsplan mot din önskade karriär, om du vill ha stöd i att hitta ditt nästa arbete eller få andra perspektiv på din nuvarande yrkesroll. 

BOKA KARRIÄRCOACH

RELATIONSCOACH    

Ibland kan problem ligga i relationer och då kan man vara hjälpt av en coach. Vi tittar på problem och möjliga lösningar framåt. Relationscoaching bygger på att alla som är med i relationen ska ingå också i coachsamtalet. Här kan det handla om alltifrån att man vill känna sig tryggare i sin relation till varandra, vill bygga tillit till att man vill se om relationen går att reparera eller om separation är den bästa vägen, samt hur man då kan se till att separationen blir bästa tänkbara. Hit vänder sig också familjer, föräldrar och barn för att få stöd i sina familjerelationer. Där kan det handla om förändringar i form av skilsmässa, sjukdomar, tonåringar eller konflikter.

BOKA RELATIONSCOACH

EKONOMICOACH

Något som vi är ganska unika med är att vi också erbjuder ekonomicoaching. Detta innebär att vi kan stödja dig i din privatekonomi  Det kan handla om att ta sig från ekorrhjulet till nå ekonomisk frihet, hantera skulder eller hitta strategier för att nå sitt livsmål att kunna åka på en långresa, kunna köpa sitt drömhus eller att bli skuldfri. 

Det kan också handla om att du har beteenden som skadar din ekonomi, att du inte tar ansvar och att du till och med har ett shoppingberoende. Oavsett vilka mål eller problem du har är du välkommen att boka ekonomicoach hos oss!

BOKA EKONOMICOACH

SPORT, ELIT & HÄLSOCOACH

VI erbjuder coaching för atleter, idrottare och elitidrottare. Vi vet att det ibland kan kännas ensamt och att man ibland kan behöva en coach utifrån, som ger perspektiv. Hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss för att få stöd i din process. Här får du också tillgång till mentala tränare och coacher. 

BOKA SPORTCOACH

MINDFUL & STRESSRELEASE COACH

Vår stressrelease coaching är till för dig som vill ha återhämtning och hitta strategier för att minimera effekter och situationer av stress och stressande situationer. Vi hjälper dig hitta dina vägar framåt mot en stressfri vardag och en vardag med hög närvaro.

BOKA MINDFUL COACH

Kontakta oss!

TACK för ditt meddelande!
Vi hör av oss så snart vi kan, senast inom 24 timmar. Bästa hälsningar, Teamet på MIN COACH Scandinavia

Instagram